Moby Queen's
Bubbling & Bites eveningcruise

Boek deze zomer uw varende terras inclusief drinks en fingerfood voor een miniprijs All-in!

Het gaat gelukkig de goede kant op en er is weer een vooruitzicht om in de zomer een dagje uit te gaan, zeker als je bent ingeënt. Denk eens aan 2,5 uur relaxt rondvaren en genieten van de historische omgeving langs de gemeente grenzen en polders van Weesp.

Op de zaterdagnamiddagen in juni, juli, augustus 2021, kunt u mee op de Moby Queen met een nieuw “All-in” vaararrangement. Vertrek vanaf de Hoogstraat in Weesp om 17.30 uur en de terugkomst is rond 20.00 uur. Als de zon schijnt heeft u aan boord gegarandeerd een zonnige plek. Maar de schaduw opzoeken mag natuurlijk ook.

De borrelboot “Moby Queen” vaart 2,5 uur over de Vecht en een rondje door het centrum van Weesp via watergang Smal Weesp. Geniet ontspannen van een drankje en heerlijke hapjes terwijl de schitterende omgeving aan u voorbij trekt. Wat een uitzicht zo hoog boven het water.

U wordt door de bemanning en bediening in de watten gelegd. Dorst zult u niet krijgen, want er is onbeperkt frisdrank, binnenlands gedist., tapbier en wijnen beschikbaar tijdens de minicruise. De hapjes zijn gevarieerd en worden per 2 personen op plank geserveerd.

Wij gaan ervan uit dat door het vaccin en de huidige lockdown het zeker mogelijk moet zijn om nu gerust arrangementen aan te bieden als in zomerseizoen 2020. Boek op tijd, door huidige (lees 2020) RIVM richtlijnen zijn voorlopig een beperkt aantal plaatsen (max 30) beschikbaar. Het zonnedek is dan wel groots, maar wij willen bij eventueel minder goed weer de ruime salon met tafels en zitplaatsen aan raam achter de hand houden, zodat altijd de 1,5 meter afstand kan worden aangehouden. Voor u ook een waarborg voor zekerheid, comfort en veiligheid.

Het arrangement in ’t kort:

  • 2,5 uur varen over de Vecht en Smal Weesp
  • Onbeperkt drankjes naar wens.
  • Sushi, koude hapjes en tapamix op plank.

Prijs voor dit all-in arrangement slechts: € 49,50 p.p.
Reserveren verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tot ziens aan boord!

Heerlijke tapas op onze bubbles & bites partycruise

Partyrederij Tisset

Correspondentieadres:
Rederij Tisset B.V.
Lindenlaan 122
1815 HJ Alkmaar

K.v.K.: 39049901

Bezoek/bezichtiging Moby Queen of Moby King:

Na telefonische afspraak:
Bel 072-507 1225

Direct doorgaan naar: